За хотела


Хотел в Цигов Чарк или просто почивка в Цигов Чарк? Вашият избор за почивка определно трябва да бъде

Къща за гости "Райа"  

Тя разположена в курорта Цигов Чарк. Курортът се намира на 8 километра от гр.Батак и 24 километра източно от гр.Велинград на брега на язовир Батак, по пътя между двата града. Курорта е разположен в обширна открита местност със средна надморска височина 900-1100 метра и предлага отлични възможности за туризъм както през лятото така и през зимата. Уникалното разположение на курорта на брега на живописния язовир Батак и близостта до ридовете на родопския връх Голяма Сюткя (2186) предлага отлични възможности за риболовен туризъм и еко маршрути през лятото. 

През зимата работи новата ски писта - Цигов Чарк, която е отлична възможност за практикуване на ски спорт. 

Хотелът е на 500м от брега на язовир Батак с чудесен изглед към него и на 600м от ски пистата, разполага с:

двойни стаи, тройни стаи, стаи с по 4 легла и два апартамента единият от които е с една двойна и една тройна стая, а другият има холче с разтегаем диван и една стая с 4 места. Всяка стая разполага със самостоятелна баня и тоалетна, кабелна телевизия, хладилник, Wi-Fi интернет.

Както всички други хотели в Цигов чарк, къща за гости Райа същo е с централно отопление. На разположение на гостите на хотела е и голяма кухня със заведение от 40 места, както и голяма панорамна тераса на последния етаж с изглед към язовира.В непосредствена близост до къщата(30m.) се намират два басеина-открит и закрит 

Още в тази категория: Цени и настаняване »